wrapper

Всегда полезны!

Зі вступом в дію безвізового режиму з ЄС українці стали частіше подорожувати до Європи на власному авто. Почали планувати маршрут, розраховувати вартість пального та у яких готелях зупинитися. Але іноді забувають про те, що для подорожей на авто потрібно мати страховку - “зелена карта”.

 “Зелена карта” - це договір міжнародного страхування цивільної відповідальності автомобілістів, який запровадили у 1949 році, під час міжнародної страхової конференції у Лондоні. Зеленим цей поліс назвали за колір паперу, на якому він надрукований.

Механізм роботи договору не складний. Якщо українець потрапить у ДТП на дорогах Європи, то постраждала сторона гарантовано отримає компенсацію за полісом. Тобто цей договір подібний до Автоцивілки, але на відміну від неї діє закордоном.

Страховики кажуть, що туристи звертаються до них з проханням швидко оформити страховку, коли знаходяться вже на кордоні. Проте поліс виписується на спеціальних бланках з мокрою печаткою і не існує в електронному вигляді. Страховики фізично не мають можливості доставити замовлений поліс день в день до місця призначення, тому радять замовляти поліс Зеленої карти заздалегідь онлайн.

Поліс можна оформити на кордоні у страхових брокерів та агентів по дуже високим цінам. Інших пропозицій нема і автомобілістам доведеться купувати, те що пропонують.Треба бути дуже уважним при покупці на кордоні. Є ризик зіштовхнутися з шахрайством. Поліс може бути виписаний на несправжньому бланку. Або при заповненні вводять невірний термін перебування за кордоном, тим самим збільшуючи вартість полісу.

В підсумку ви можете отримати неіснуючий страховий поліс, та при виникненні страхового випадку за межами України будете зобов'язані відшкодувати збитки потерпілим самостійно. Ще гірше - оплатити немаленький штраф за використання підробленої страховки.

Щоб не виникло неприємних ситуацій, краще купуйте поліс завчасно це можна зробити на сервісі підбора страховок  https://oh.ua/ua/. Сервіс пропонує порівняти ціни на страхові продукти, ознайомитись с рейтингом страхових компаній, вибрати та замовити поліс онлайн.

Наприклад, поїздка до Німеччини на 15 днів буде коштувати 648,00 грн, що дорівнює 21,00 євро. Якщо порівнювати цю вартість із середнім збитком від невеликого ДТП, яка може складати 1500 євро, то ця сума і зовсім незначна. Самостійно розрахувати вартість і підібрати зелену карту можна у розділі https://oh.ua/ua/greencard/.

Бажаємо вам приємної подорожі і чудових вражень, ніщо не має її зіпсувати, особливо така річ як страховка.

 

Последнее изменение Пятница, 15 Сентябрь 2017

Комментарии  

0 #1 Катя 27.10.2017 17:22
Выгоднее всего путешествовать по Европе на атвобусе! Времени занимает столько же, как и путешествие на машине, только в разы дешевле. [спам удалён]
Цитировать

Добавить комментарий

Для того, чтобы оставлять комментарии, авторизируйтесь на сайте:
   

Защитный код
Обновить

О нас

Больше всего на свете мы любим путешествовать и готовиться к новым поездкам. Мы тратим на это практически все наше свободное время и средства. Мы настоящие маньяки странствий и охотно делимся не только практическими знаниями, но и эмоциями. Только о путешествиях и обо всем, что с ними связано. Только о том, что мы умеем и в чем разбираемся.

Рекомендуем

room-expert.com

visahome.info - Все о визе в США. Помощь в получении и практическая информация

Контакты

Я всегда готов к сотрудничеству и участию в совместных проектах со спонсорами и туристическими фирмами.
Мои контакты: Алексей (AlexUA) Гаврилюк
mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.